Jaki efekt przyniesie połączenie najlepszych jakościowo naszych likierów z mistrzowskim doświadczeniem i ręką cukierniczą Mirosława Pelczara? Jedne z najlepszych, unikatowych czekolad na polskim rynku. Mirosław Pelczar to wielokrotny mistrz polski cukierników, zdobywca wielu nagród, a także koneser dobrych trunków. W naszym Muzeum możecie zakupić specjalną linię czekolad od Mirosława Pelczara oraz niebanalne w smaku i wyglądzie praliny i trufle infuzowane naszymi alkoholami. Tworząc koncepcję czekolad zwracamy się ku historii rodu Haberfeldów, która w II połowie XIX wieku prowadziła w Białej Fabrykę Czekolady i Cukru. O tej fabryce jak i najnowszych czekoladach jeszcze usłyszycie.
10 września, 2019|
Podobne wpisy
-
6 złotych medali dla Jakob Haberfeld
25 października, 2019